Ingen foretrækker en usikker hjemmeside – heller ikke dig

Ingen foretrækker en usikker hjemmeside – heller ikke dig

Hvis din hjemmeside indeholder søgefelter, passwords, dankortoplysninger eller andre tekstfelter, så har dette stor relevans for dig.

Fra oktober 2017 vil hjemmesider med ”http://” i adressefeltet nemlig blive vist som usikre, når felterne udfyldes, hvilket på ingen måder gavner dig eller dine kunder. Tværtimod truer det dine kunders sikkerhed, mens din hjemmeside samtidig bliver rangeret lavere ved en Google-søgning.

På hjemmesider uden SSL-certifikat betyder det ydermere, at de skrevne informationer i tekstfelterne ikke er krypterede og derfor i princippet er til offentlig skue. Kort sagt er dine kunders og din hjemmesides sikkerhed altså i fare, hvis hjemmesiden ikke har et SSL-certifikat. I forlængelse heraf vil vi lige nævne, at vi ved, kunder går meget op i sikkerhed, og hvis din hjemmeside betegnes som ”ikke sikker”, vil mange have tendens til at blive skræmt væk og dermed forlade din hjemmeside eller webshop.

SSL-certifikatet skaber tryghed

Når du bestiller din hjemmeside hos os her i Aarhus, får du automatisk tilbudt et SSL-certifikat. Dette øger i høj grad sikkerheden for dine kunder, da krypteringsprotokollen beskytter de indskrevne informationer. Med et SSL-certifikat bliver data også behandlet sikkert, hvilket kan øge din konkurrencefordel, hvis du har en webshop. Derudover Google-optimerer et SSL-certifikat også din side, således at den bliver fremprioriteret på Googles søgemaskine og dermed er nemmere at finde for potentielle kunder eller brugere. Du bliver altså belønnet for at have et sådant certifikat.

Så snart din hjemmeside har fået sit certifikat, vil adressen i adressefeltet ændre sig fra ”http://” til ”https://”, hvor det nytilføjede ’s’ står for ’secure’. Ydermere tilføjes der – som set herunder – et hængelåssymbol i adressefeltet, som også indikerer, at hjemmesiden er sikker og understøttet af et SSL-certifikat.

Her ses to eksempler fra Google Chrome, hvor hjemmesiden til venstre ikke har et SSL-certifikat, mens hjemmesiden til højre har og dermed fremstår som “Sikker”.

Et SSL-certifikat skaber altså ikke bare tryghed for både dig og dine kunder og sørger for, at kunderne bekymringsfrit kan indtaste de nødvendige data som hjemmesiden kræver. Det øger også chancen for, at folk vælger netop DIN hjemmeside gennem en Google-søgning.
Det eneste du skal gøre er at købe et SSL-certifikat hos os – så sørger vi og vores aarhusianske webbureau for resten.

Styrk din sikkerhed med en forsikring hos os

For at sikkerheden på din hjemmeside skal være helt i top, opfordrer vi til, at du får en forsikring hos os, hvor du både får daglig back-up af hjemmeside eller webshop, regelmæssige opdateringer til WordPress og en af markedets bedste firewalls til at beskytte mod eventuelle hackerangreb. Den beskytter mod internettets konstante udvikling og er – sammen med SSL-certifikatet – med til at sørge for, at sikkerheden på din hjemmeside eller webshop altid er optimal.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så kontakt os endelig.

Måske dette også kunne interessere dig...