Hjemmeside proces

HVAD SKER DER, NÅR MAN KØBER EN HJEMMESIDE HOS BRAND BY HAND?

Vi sætter en ære i at levere hjemmesider af høj kvalitet til gode priser. Uanset hvad dine behov er, udvikler vores team en unik løsning til dig. Sådan er du sikret en lav pris og et garanteret tilfredsstillende resultat.

Hos Brand By Hand betaler du altid kun et engangsbeløb for din hjemmeside. Der kommer derfor ikke nogle uforudsete gebyrer. Vi skræddersyer prisen til din hjemmeside, så du ikke betaler for noget, du ikke bruger.

VORES FORLØB…

BEHOV/KRAVSPECIFIKATION

Uanset størrelsen på din hjemmeside, så skal vi have en snak med dig, om netop dine behov for din nye hjemmeside. Ved at vi har denne indledende snak, kan vi spore os ind til dig og dine krav for funktionaliteter m.m.

TILBUD

Ud fra vores indledende samtale, kan vi udvikle et tilbud, som udpensler hver enkelt funktionalitet og hvad det kommer til at koste. Det giver dig et godt overblik og en uddybelse af vores pris. Vores pris for grafisk arbejde ligger på 750/timen og 900/timen for en udvikler.

GRAFIK

Når du har godkendt vores tilbud, så vil du få en snak med vores grafiker omkring ønsker for design, billeder, ikoner m.v. Efterfølgende bliver der designet en forside samt undersider, som du vil modtage og I sammen vil nå i mål med.

UDVIKLING

Selve udviklingen af din hjemmeside går i gang, når du har godkendt det grafiske udkast af forsiden. Vores udviklere koder fra bunden og har brugervenlighed i fokus. Uanset størrelse på hjemmeside, så er alt det vi koder også mobilvenligt.

LANCERING

Når hele hjemmesiden er kommet i mål, så bliver vi enige om en lanceringsdato, hvor din nye og personlige hjemmeside kan gå i luften. Vi laver også videoguides, så du efterfølgende selv kan rette på din side. Vi står også for korrekt 301-redirects, så du ikke mister noget af din trafik fra din gamle side.