Priser

Hvad er vores priser når man køber grafik hos Brand by Hand?

Hos Brand by Hand sørger for altid for at give dig et overblik over hvad de forskellige grafisk elementer koster. Indledningvist vil vi derfor have en uforpligtende snak med dig om hvad lige netop dit behov er.

Nedenfor kan du se hvordan vores proces fungerer og hvordan vi sørger for at kvalitetssikre det produkt som vi udarbejder for dig.

VORES FORLØB…

BEHOV OG ØNSKER
Vi tager først en snak om hvad du kunne tænke dig af grafisk arbejde – ligefra nyhedsmail, logo til en folder. Vi snakker om stil og ønsker, for at vi kan ramme din identitet korrekt.

TILBUD
Ud fra vores indledende samtale, kan vi udvikle et tilbud, som viser hvor lang tid de forskellige produkter kommer til at koste. Vores pris for grafisk arbejde ligger på 750 kr/timen og hvis du allerede har en forsikring hos os, koster det 600 kr/timen.

OPSÆTNING
Når du har godkendt tilbuddet, så går vores grafiker i gang med at lave det du har bestilt. Du vil modtage korrektur og kan derefter komme tilbage med rettelser, så I sammen kan komme til det færdige resultat

OVERLEVERING
Efter du har givet os den endelige godkendelse, så vil du modtage de færdige filer fra os. Hvis du også har bestilt tryk via os, så vil der blive sendt en pakke til dig direkte fra trykkeriet med din tryksag. Lige klar til at blive brugt i din markedsføring