Kontakt

Skal vi designe grafisk materiale til dig?

Hos Brand by Hand går vi meget op i at give kunderne en god serviceoplevelse. Hvis du har brug for design til grafisk materiale, for at få afklaret et par spørgsmål eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi designer blandt andet logoer, hjemmesidedesign, coverbilleder til Facebook, nyhedsbreve, design til t-shirts og meget mere.

Vi er næsten altid til at komme i kontakt med på enten mail eller telefon. Hvis ikke du får fat i os, så kan du forvente at høre fra os inden for én almindelig hverdag. Vi gør hele tiden vores bedste for at opfylde dine ønsker.

Du kan skrive til info@brandbyhand.dk eller ringe på tlf. 70 605 602.

Unikt håndværk

Med det visuelle udtryk har man mulighed for at udtrykke personlighed og på den måde fange og fastholde brugere eller kunder.

Hos os bliver det hele lavet fra bunden af vores grafikere, som har øje for detaljen. Vi går op i at levere et godt stykke håndværk uanset opgaven og er først færdige, når du er tilfreds.

VORES FORLØB…

Kravspecifikation
Før vi kan komme i gang med at udarbejde det, du ønsker, kræver det, en snak om dine ønsker og forventninger. Det gælder både form, farve og udtryk på det grafiske materiale. Hav endelig gjort dig nogle tanker om dette – men ellers har vores grafikere masser af gode idéer og forslag.

Tilbud
Ud fra samtalen udvikler vi et tilbud, hvor vi beskriver, hvad de forskellige elementer kommer til at koste. Prisen for grafisk arbejde er 750,-/timen.

Grafik
Når du har godkendt tilbuddet vil grafikerne gå i gang med at skabe det endelige resultat helt fra bunden. Hermed sikrer du dig, at dit grafiske materiale bliver unikt og skræddersyet præcis til dig. Hvordan du modtager materialet bedst muligt, finder vi ud af sammen.