Grafik

Grafik med personlighed

Unikt grafisk design til web og tryk

Det grafiske udtryk spiller en væsentlig rolle i forhold til din sides besøgende. Det fanger ikke blot opmærksomheden, men fastholder også de besøgende. Hvis det grafiske udtryk fungerer, bliver siden mere attraktiv for potentielle kunder og din hjemmeside får dermed mere succes.

Det at skabe en visuel identitet kræver et godt håndværk, hvorfor vores in-house grafikere skaber det unikke design helt fra bunden. Du har rig mulighed for at få indflydelse på din hjemmesides design, så siden bliver skabt til lige netop dine behov. Vi er vilde med alle former for grafiske fremstillinger og er først færdige, når du er tilfreds.

Udover at skabe din hjemmesides visuelle identitet, kan vi også designe alverdens markedsføringsmaterialer. Det gælder alt fra logo, visitkort og programfoldere til beachflag og roll-ups, samt keyhangers og t-shirts. Der er nærmest ingen grænser for, hvad vi kan skabe design til.

Vi skræddersyer et personligt design til dig

Brand by Hand designer logo til brug i tryk og på web

Logo

Mangler du et logo? Hos Brand by Hand kan vi hjælpe med nyt grafisk design.

Få designet et nyhedsbrev hos Brand by Hand

E-mail-marketing

Du kan få skræddersyet et flot nyhedsbrevsdesign hos Brand by Hand.

Få trykt dit design hos Brand by Hand

Trykt design

Vi hjælper dig med alt fra design af brevpapir til tryk af foldere og visitkort.

Vi står altid til rådighed

Hvis din hjemmesides visuelle identitet trænger til en opfriskning, så er du mere end velkommen til at kontakte os.
Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at få din virksomheds personlighed til at skinne ud gennem skærmen, så brugerne husker dig.

Vi værdsætter et godt samarbejde

Vi brænder for at skabe gode hjemmesider og webshops og er eksperter i at tilpasse dem til kundens ønsker. Teamet består hovedsageligt af designere og webudviklere, der har dine ønsker for øje. Hvert eneste samarbejde er unikt og har altid fokus på dine behov. Vi tager udgangspunkt i personlighed og kvalitet i alt, vi foretager os.

Visuel identitet
Hvis der er nogen, der formår at skabe en stærk visuel identitet, så er det vores in-house-grafikere. De designer alt fra logoer og symboler til tryktmateriale såsom visitkort og foldere. De designer alt fra bunden, og du har dermed rig mulighed for at være med til at skabe din virksomheds visuelle identitet.

Når vi udarbejder hjemmesider, er brugervenlighed en af vores kerneværdier. Hjemmesiden er både brugervenlig for dig som administrator af siden, sådan at du nemt kan opdatere hjemmesiden med billeder og tekst, men også for brugere udefra.

Højt engagement
Vi går op i at bevare den gode kontakt med kunden, så hjemmesidens kvalitet forbliver høj og på den måde er vi medskabende i hele processen. I hver enkel opgave er vores engagement højt, og vi er stolte af vores resultater.