Fra data til indsigt: Udforsk de nye funktioner i Google Analytics 4

Alma Jørgensen

Marketing & Branding trainee

Læsetid:6 min.

Udgivet: marts 2023

Gå på opdagelse i den nye og forbedrede brugeradfærdsanalyse

Google Analytics har længe været et vigtigt værktøj for virksomheder til at spore og analysere besøgendes adfærd på deres hjemmesider.

Men med den nye udgave, Google Analytics 4, bliver det endnu mere kraftfuldt og fleksibelt end nogensinde før. Her er nogle af de nye funktioner og muligheder, du kan udforske med Google Analytics 4:

Den nye brugeradfærdsanalyse i Google Analytics 4 er mere detaljeret og intuitiv end tidligere. Du kan nu se en fuldstændig oversigt over dine besøgendes adfærd på tværs af hele din online tilstedeværelse, herunder på din hjemmeside, mobilapp og endda YouTube-kanal.

 

Forudsig kundebehov med AI-baserede funktioner

Google Analytics 4 bruger nu kunstig intelligens (AI) til at hjælpe dig med at forudsige dine kunders adfærd og behov. Med maskinlæring kan Google Analytics nu foreslå målgrupper, der sandsynligvis vil konvertere, og endda give dig indsigt i, hvilke produkter eller tjenester der er mest efterspurgte i forskellige segmenter af dine besøgende.

Disse funktioner kan hjælpe dig med at forbedre din markedsføringsstrategi og øge din konverteringsrate.

 

Få en mere holistisk forståelse af dine kunder på tværs af enheder og kanaler

I dag bruger kunderne flere enheder og platforme end nogensinde før, og Google Analytics 4 er designet til at hjælpe dig med at følge med. Med den nye integration med Google Signals kan du se, hvordan brugerne interagerer med din virksomhed på tværs af forskellige enheder og kanaler, og endda spore dem, selvom de ikke er logget ind.

Dette giver dig en mere helhedsorienteret forståelse af, hvordan dine kunder interagerer med din virksomhed på tværs af forskellige platforme.

 

Optimer din annonceringsstrategi med integrerede Google Ads-funktioner

Google Analytics 4 er også tæt integreret med Google Ads, hvilket giver dig mere præcise og omfattende data til at optimere dine annonceringskampagner.

Du kan nu se, hvordan dine annoncer påvirker besøgendes adfærd på tværs af forskellige enheder og kanaler, og endda få forudsigelser om, hvordan dine kunder vil interagere med dine annoncer i fremtiden.

 

Hvorfor er disse ting vigtige at have fokus på? 

Det er vigtigt at vide om den nye Google Analytics, da det er et værktøj, der kan give værdifuld indsigt i en virksomheds onlineaktiviteter og hjælpe med at forbedre dens digitale tilstedeværelse.

Den nye version af Google Analytics har en mere brugervenlig grænseflade og giver mere præcis og detaljeret information om brugeradfærd og interaktioner på en virksomheds website.

Ved at udnytte denne indsigt kan en virksomhed forbedre sin markedsføring og øge sin online tilstedeværelse, hvilket kan føre til større kundetilfredshed, øget trafik og flere salg.

Vil du ringes op?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed