Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Icars-global

Icars globale branding gennem en skræddersyet online platform

Fakta om case

Kunde

Icars-global

Udvikler

WordPress

Desinger

Brand By Hand Aps

Opgaven

Udvikle en skræddersyet online platform med en moderne visuel identitet

Icars ønskede en opdatering af deres eksisterende hjemmeside og nye funktioner, der kunne forbedre brugeroplevelsen for deres globale kundebase. De ønskede også en mere moderne og visuelt tiltalende hjemmeside, der ville differentiere sig fra deres konkurrenter.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

Nye funktioner og en mere visuelt tiltalende grænseflade

Vi arbejdede tæt sammen med Icars for at forstå deres behov og udvikle en skræddersyet løsning, der imødekom deres krav og forventninger.

Vores redesign inkluderede nye funktioner og en brugervenlig grænseflade, der gav en mere intuitiv navigationsoplevelse for brugerne. Vi opdaterede også deres hjemmeside med en moderne og visuelt imponerende stil, der hjalp med at differentiere Icars fra andre på markedet.

Samarbejdet

Vores tætte samarbejde med Icars og resultaterne af vores projekt

Vi havde et tæt samarbejde med Icars gennem hele processen og sikrede, at vi var på samme side med hensyn til krav og forventninger. Vores team af eksperter var altid tilgængelige for at besvare spørgsmål og give feedback, og vi var lydhøre over for Icars’ feedback og input.

Samarbejdet var en succes, og vi er glade for at have hjulpet Icar’s med at opnå deres mål med en opdateret og moderne hjemmeside, der imødekom deres behov og krav.

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed