Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Skuffesiden

Udvikling og design af Danmarks
største side for skuffesalg

Fakta om case

Kunde

Skuffesiden

Udvikler

WordPress

Desinger

Nicoline Berthelsen

Opgaven

Brugere kan oprette boligannoncer
og interagere med hinanden

Skuffesiden, der indtil da kun havde eksisteret på Facebook, ville have skabt en visuel tilstedeværelse under eget navn. Vi tog derfor en dialog om, hvordan siden skulle fungere, hvad den skulle indeholde og hvilke muligheder brugerne skulle have.

Brugerne skulle kunne oprette en boligannonce og interagere med hinanden. Derudover ønskede skuffesiden at kunne tilbyde andre ydelser, som skulle præsenteres for brugerne.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

En skræddersyet løsning med
fleksible muligheder

Resultatet blev en elegant moderne hjemmeside, der indbyder til interaktion. En informationsrig platform, hvor brugerne er med til at skabe indholdet, i form af deres boligannoncer.

Kommunikationen mellem brugerne fungere i en intuitivt chatfunktion, der sørger for at brugerne bliver på platformen, fremfor at kommunikationen foregår uden for platformen.

Se den fulde løsning her

Samarbejdet

Fra ide til en elegant og informationsrig platform

Ved at samarbejde om en skræddersyet løsning med maksimal brugerinteraktion, opnåede vi en elegant og moderne hjemmeside.

Platformen tillod brugerne at skabe indhold i form af boligannoncer og kommunikere med hinanden gennem en intuitiv chatfunktion, der holdt brugerne på platformen. Resultatet var en informationsrig platform, der inspirerede til aktiv brugerinvolvering.

Udforsk mere af Skuffesiden

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed