Design & strategi
Er din SEO strategi opdateret?

Global Timber

Multisite med international kaliber til global forhandler af hårdt træ

Fakta om case

Kunde

Global Timber

Udvikler

WordPress

Desinger

Eva Ravn

Opgaven

Stilrent design der rækker ud over landegrænser

Global Timber ønskede et hjemmeside design, som ikke blot kunne bruges i Danmark, men også på deres internationale hjemmesider. Designet skulle tale både til det europæiske marked og asiatiske marked.

Siden skulle være multisite og dække flere sprog og markeder. Derudover skulle det asiatiske og europæiske marked have deres egen under side.

Se eksempler på vores arbejde her

Scroll

Løsningen

En skræddersyet løsning med fleksible muligheder og unikke undersider

Løsningen blev elegant med de internationale sider, samlet under et domæne, med hver deres unikke underside. Strukturen er let og tilgængelig, så det er nemt at naviger til, lige den side der passer til brugeren.

I admin panelet kan hver hjemmeside nemt redigeres indholdsmæssigt, hver for sig. Samtidig skal nye tiltag, som tracking kode osv. blot indtastes en gang, for at gælde på alle sites.

Se den fulde løsning her

Samarbejdet

Et samarbejde med fokus på tilgængelighed

Vi gjorde det muligt for kunden at tilpasse hver underside til forskellige målgrupper og behov. Samtidig gjorde vores løsning det muligt at implementere nye tiltag som tracking koder, som kun skulle indtastes en gang for at gælde på alle siderne.

Alt i alt var vores skræddersyede løsning fleksibel og let at administrere, samtidig med at den var elegant og brugervenlig for alle kunderne.

Udforsk mere af Global Timber

Er jeres website lidt søvnig? 

Så lad os få den op på koffein og energi! Vi er klar med kaffe, te eller en anden favoritdrik, så kan vi sammen indfri jeres digitale potentiale.

Kontakt os Ring til os

Start dit projekt her

Vi har brug for dine oplysninger, for at kunne hjælpe dig.

"*" indikerer påkrævede felter

Trin 1 af 3

Størrelse på din virksomhed